Ungaria-Austria-Germania
Facilităţi unitate de cazare
Oraş/Localitate Munchen
Facilităţi Cameră Tv; Internet wireless; Aer condiţionat
Regim de Masă Mic dejun
Transport Autocar

Ungaria-Austria-Germania

  • Cod produs: Circuit Germania
  • Disponibilitate: Locuri disponibile
  • 1.860 Lei
  • Fără TVA: 1.860 Lei

Descriere

JUST TRAVELS & TOURS organizează circuit de zile pe ruta Ungaria, Austria, Germania, cazare nopţi cu mic dejun:: 1 noapte la Hotel Ibis 3* din Budapesta1 noapte la Hotel Ibis 3* din Viena, 1 noapte la Hotel Ibis 3* din Salzburg şi 2 nopţi la Novotel 3* din Munchen.


Itinerar: CLUJ-NAPOCA - BUDAPESTA - VIENA - SALZBURG - MUNCHEN - CLUJ-NAPOCA 


Ziua 1: Plecare din Cluj-Napoca la ora 8:00 spre Budapesta - Sosire la Budapesta unde vom vizita: Palatul Parlamentului şi Podul cu Lanţuri - Servirea mesei de prânz - În a doua parte a zilei vom vizita: Bazilica Sfântul Ştefan şi Bastionul Pescarilor - Seara Croazieră pe Dunăre - Cazare şi servirea cinei la Hotel Ibis 3* din Budapesta.


Palatul Parlamentului este a treia cea mai mare clădire parlamentară din lume şi are un interior cu 691 de încăperi la fel de impresionante ca şi exteriorul său. Domul său neo-gotic şi turnurile sale se compară doar cu bijuteriile regale din interior şi istoria sa.

Podul cu Lanţuri este un pod suspendat ce tranversează Dunărea făcând legătura între Buda şi Pesta, părţile de vest şi est ale oraşului Budapesta, capitala Ungariei. Podul a fost deschis în 1849 şi are 202 metri.

Bazilica Sfântul Ştefan este dedicată patronului spiritual al Ungariei şi este un exemplu al neoclasicismului şi un loc foarte popular pentru perelinaj. Cu siguranţă merită să admiri cele două clopotniţe ale sale şi interiorul bisericii, de unde poţi urca la puntea observatorului pentru o privelişte asupra oraşului.

Bastionul Pescarilor este construit din piatră albă şi are acoperişurile colorate care strălucesc în lumina soarelui şi te fac să nu poţi să-ţi iei privirea de la cele 7 turle ale sale, scările, balcoanele şi ferestrele acestei construcţii impresionante. Bastionul construit în stil neo-gotic şi neo-roman, îţi oferă o privelişte minunată asupra Dunării, iar în interiorul său poţi admira Biserica Mathias.

Croaziera pe Dunăre este un mod de relaxare şi de a vedea Budapesta în toată splendoarea ei.


Ziua 2: Servirea micului dejun, după care vom pleca spre Viena - Sosire la Viena unde vom vizita: Palatul Hofburg şi Palatul Belvedere - Servirea mesei de prânz - Vizită la Palatul Schonbrunn şi Donau Turm - Seara vom vizita Ringul Vienez - Cazare şi servirea cinei la Hotel Ibis 3* din Viena.


Palatul Hofburg este fostul palat imperial şi actuala reşedinţă a preşedintelui Austriei. Nu ezita să admiri frumuseţea acestui castel atât din exterior, cât şi din interior.

Palatul Belvedere se află în mijlocul unui parc splendid şi a fost construit pentru Eugen de Savoia. Belvedere înseamnă un loc de unde se poate vedea frumuseţea, iar Palatul Belvedere oferă o privelişte minunată asupra oraşului vechi, din grădinile sale.

Palatul Schonbrunn este fosta reşedinţă de vară a familiei Habsburg şi are 1441 de camere somptuoase, dintre care doar 40 sunt deschise publicului. Superbul palat este împrejmuit de un parc elegant şi o grădină zoologică regală.

Donau Turm a fost ridicat în anul 1964, cu ocazia unei expoziţii dedicate grădinilor vieneze. Are o înălţime de 252 de metri şi este dotat cu două lifturi rapide care vă vor conduce pe terasa panoramică de unde aveţi cea mai frumoasă perspectivă asupra Vienei. Turnul este dotat cu un restaurant care se roteşte în jurul axei proprii şi o cafenea care se află la înălţimea de 170 de metri.

Ringul Vienez este considerat unul dintre cele mai frumoase şi mai elegante bulevarde din lume. Atracţiile Ringului vienez sunt nenumărate, însă primul lucru care frapează privirea este arhitectura. Bulevardul abundă în clădiri somptuoase, de la Palatul Hofburg la Opera de Stat. De la palate la biserici şi muzee, monumentele din RingstraBe reuşesc să stârnească admiraţia sau cel puţin să atragă atenţia oricărui străin, indiferent de pasiunea lui pentru istorie sau arhitectură.  


Ziua3: Servirea micului dejun, după care vom pleca spre Salzburg - Sosire la Salzburg unde vom vizita Casa Mozart - Servirea mesei de prânz - Vizitarea Castelului Hohensalzburg - Seara vom face o plimbare prin Residenzplatz - Servirea cinei şi cazare la Hotel Ibis 3* din Salzburg.


Casa Mozart este cel mai popular muzeu din Szalsburg. Aici a trăit familia Mozart între anii 1747 şi 1773 şi tot aici Wolfgang Amadeus Mozart s-a născut pe 27 ianuarie 1756. Muzeul face introducerea în începuturile vieţii de muzician ale lui Mozart şi expune instrumentele sale, portrete, alte obiecte şi documente.

Castelul Hohensalzburg se mai numeşte Fortăreaţa Salzburgului de Sus şi a fost înălţat la ordinul principelui-arhiepiscop de Salzburg. Este unul dintre cele mai mari şi mai frumoase castele medievale ale Austriei. Castelul pare că veghează asupra oraşului şi îi dă un iz istoric. Curtea sa interioară şi camerele bogat decorate pot fi vizitate.

Residenzplatz este o piaţă în stil baroc, traversată de trăsuri, cu palate, artişti stradali, iar în mijlocul lor este Residenzbrunnen, o fântână uriaşă de marmură. Palatul Residentz obişnuia să fie casa şi spaţiu de lucru al prinţilor arhiepiscopi ai Salzburgului, iar acum este un muzeu impresionant, fiind atracţia principală a pieţii.


Ziua 4: Servirea micului dejun, după care vom pleca spre Munchen - Servirea mesei de prânz - Vizită la Fabrica BMW - Seara vom face o plimbare prin Marienplatz - Cazare şi servirea cinei la Novotel 3* din Munchen.


Fabrica BMW este o companie multinaţională germană care produce în prezent automobile şi motociclete de lux şi a produs, de asemenea, motoare de avioane până în 1945. Compania a fost înfiinţată în 1916 şi produce autovehicule în Germania, Brazilia, China, India, Africa de Sud, Maria Britanie şi SUA. 

Marienplatz este piaţa principală a Munchen-ului şi o destinaţie de shopping sau de relaxare. Aici vei găsi noua şi vechea primărie, Columna Marie (după care este numită şi piaţa) şi Fântâna cu Peşti. Tot aici sunt organizate nenumărate festivaluri. 


Ziua 5: Servirea micului dejun, după care vom vizita Catedrala din Munchen şi Castelul  Nymphenburg - Servirea mesei de prânz - Relaxare la Grădina Engleză - Seara pasionaţii de bere pot savura o bere la Hofbrauhaus am Platzi - Servirea cinei şi cazare la Novotel 3* din Munchen.


Catedrala din Munchen este o catedrală gotică construită din cărămidă, care impresionează prin dimensiunea sa de peste 109 m lăţime şi 100 m înălţime, cu domuri renascentiste. Legenda spune că Diavolul şi-a lăsat urma piciorului pe veranda catedralei. Catedrala este dedicată Fecioarei Maria şi este cea mai importantă din Sudul Bavariei.

Castelul Nymphenburg este un castel construit în stil baroc şi a fost mult timp reşedinţa de vară a Casei Wittelsbach. Se numără printre cele mai mari castele din Europa. A fost construit în anul 1664 de electorul Ferdinand Maria pentru a celebra naşterea fiului său Maximilian Emanuel.

Grădina Engleză este unul din locurile de relaxare ale oraşului şi fostă grădină militară. Această grădină este cel mai mare parc urban din Germania, iar peisajele de aici sunt deosebite. Dacă urmezi cei 36 km de poteci, poţi admira aranjamente de pomi, 100 de poduri, spaţii de picnic sau de bronzat şi un lac artificial unde poţi face surf pe valurile lui. 

Hofbrauhaus am Platzi este un han cu tradiţie construit în 1598 unde pasionaţii de bere pot savura băutura lor preferată.

Ziua 6: Servirea micului dejun, după care prima parte a zilei este rezervată pentru a vizita Deutsches Museum - Servirea mesei de prânz - Plecare spre Cluj-Napoca - Sosirea la Cluj-Napoca în jurul orei 22:00 (în funcţie de respectarea traseului şi a programului).


Deutsches Museum este cu cele circa 28.000 de obiecte expuse ale sale, cel mai mare muzeu tehnico-ştiinţific din lume. Fondul muzeului cuprinde 96.000 de obiecte, o bibliotecă specializată pe istoria ştiinţei şi tehnicii cu 850.000 de volume, precum şi o arhivă cu numeroase documente originale. Muzeul este vizitat anual de 1,3 milioane de turişti din toată lumea.


Servicii incluse

Transport cu autocarul categoria I

Cazare 5 nopţi cu mic dejun la hotelurile specificate


Servicii neincluse

Mesele de prânz şi cină aproximativ 110 euro

Intrările la obiectivele turistice din programul excursiei aproximativ 110 euro


Oferta este valabilă pentru un grup de minim 45 de călători acoperind traseul iniţial dinainte stabilit. Pentru un număr mai mic de plătitori, preţul circuitului se va recalcula. Unitatea de cazare menţionată în acest program poate fi modificată, în acest caz agenţia oferind o alternativă similară.