Modalităţi de livrare

Transmiterea documentelor de călătorie în format electronic prin e-mail

 

Documentele de călătorie se vor transmite în format electronic în căsuţa de e-mail comunicată de Dumneavoastră şi constau în: bonul de comandă (dacă există), contractul de comercializare a pachetelor de servicii de călătorie (completat şi semnat) şi factură.

 

În cazul anumitor sejururi documentele de călătorie pot fi emise numai într-un interval de 2-14 zile înainte de începerea călătoriei.

 

Bonul de comandă şi contractul de comercializare a pachetelor de servicii de călătorie trebuie tipărite, semnate de către călătorul titular şi transmise către JUST TRAVELS & TOURS în format electronic scanat sau prin poştă.

 

Asigurările (medicală şi storno) pot fi transmise clientului în format electronic în căsuţa de e-mail comunicată de Dumneavoastră.

 

Asigurarea trebuie tipărită şi semnată de către titular/călător. Asigurarea semnată se va transmite către JUST TRAVELS & TOURS în format electronic scanată pe adresa de e-mail: office@justtravelstours.ro  sau prin poştă pe adresa agenţiei.

 

Transmiterea documentelor prin poştă

 

La cererea călătorului, documentele de călătorie se pot transmite prin poştă, caz în care termenul de predare este de minim 5 zile. În această situaţie vă rugăm să vă asiguraţi că aveţi suficient timp pentru a primi documentele de călătorie înainte de data începerii călătoriei. 

 

Alte modalităţi de ridicare a documentelor de călătorie

 

Pentru excursiile de grup şi taberele şcolare la care mijlocul de transport este autocarul nu se eliberează documente de călătorie individuale, documentele de călătorie colective fiind în posesia ghidului sau însoţitorului de grup.

 

Pentru anumite pachete de servicii de călătorie care includ transportul, documentele de călătorie (biletele de transport, voucherul de cazare) se pot ridica în ziua plecării, înainte cu 2 ore din aeroport (în cazul transportului cu avionul).

 

Biletele de intrare la evenimente sportive, culturale, parcuri de distracţie se vor ridica înainte de începerea evenimentului sau la intrarea în parc.

 

Menţiuni

 

Toate documentele de călătorie menţionate mai sus vor fi eliberate numai după achitarea integrală a serviciilor de călătorie comandate şi după primirea de către JUST TRAVELS & TOURS a documentelor transmise spre semnare către Dumneavoastră.

 

Pot fi transmise prin poştă doar documentele de călătorie care nu sunt supuse excepţiilor de emitere şi predare specificate mai sus.