Legoland 2
Facilităţi unitate de cazare
Oraş/Localitate Munchen
Facilităţi Cameră Tv; Internet wireless; Aer condiţionat
Regim de Masă Mic dejun
Transport Autocar

Legoland 2

  • Cod produs: Excursie Legoland
  • Disponibilitate: Locuri disponibile
  • 1.540 Lei
  • Fără TVA: 1.540 Lei

Descriere

JUST TRAVELS & TOURS organizează excursie de 5 zile la Munchen, cazare 4 nopţi cu mic dejun:: 1 noapte la Hotel Ibis 3* din Viena, 1 noapte la Hotel Ibis 3* din Salzburg şi 2 nopţi la Novotel 3* din Munchen.


Itinerar: CLUJ-NAPOCA - BUDAPESTA - VIENA - SALZBURG - MUNCHEN - CLUJ-NAPOCA 


Ziua 1: Plecare din Cluj-Napoca la ora 8:00 spre Budapesta - Popas la Budapesta pentru servirea mesei de prânz - Sosire la Viena şi cazare la Hotel Ibis 3* - Viena by Night - Servirea cinei la restaurantul hotelului.


Ringul Vienez este considerat unul dintre cele mai frumoase şi mai elegante bulevarde din lume. Atracţiile Ringului vienez sunt nenumărate, însă primul lucru care frapează privirea este arhitectura. Bulevardul abundă în clădiri somptuoase, de la Palatul Hofburg la Opera de Stat. De la palate la biserici şi muzee, monumentele din RingstraBe reuşesc să stârnească admiraţia sau cel puţin să atragă atenţia oricărui străin, indiferent de pasiunea lui pentru istorie sau arhitectură. 


Ziua 2: Servirea micului dejun, după care prima parte a zilei este rezervată pentru a vizita Muzeul de Istorie Naturală şi Palatul Hofburg - Servirea mesei de prânz - În partea doua a zilei vom vizita Muzeul Arsenal -  Plecare spre Salzburg - Seara cazare la Hotel Ibis 3* din Salzburg - Servirea cinei.


Muzeul de Istorie Naturală este unul dintre muzeele importante ale lumii, cele mai vechi colecţii de artefacte fiind adunate cu peste 250 de ani în urmă. Muzeul adăposteşte 30 de milioane de obiecte şi numărul este în creştere. Clădirea principală a acestuia este un palat elaborat care a fost deschis pentru public în anul 1889.

Palatul Hofburg este fostul palat imperial şi actuala reşedinţă a preşedintelui Austriei. Nu ezita să admiri frumuseţea acestui castel atât din exterior, cât şi din interior.

Muzeul Arsenal este unul dintre cele mai importante muzee de istorie militară din lume. Acesta are cinci secţiuni în care vizitatorii pot vedea istoria imperiului habsburgic de la sfârşitul secolului al XVI-lea până în 1918 dar şi istoria dezvoltării monarhiei până în 1945. 


Ziua 3: Servirea micului dejun, după care vom vizita Casa Mozart - Servirea mesei de prânz - Plecare spre Munchen - Sosire la Munchen unde vom vizita Marienplatz şi Castelul Nymphenburg - Seara cazare şi servirea cinei la Novotel 3* din Munchen.


Casa Mozart este cel mai popular muzeu din Szalsburg. Aici a trăit familia Mozart între anii 1747 şi 1773 şi tot aici Wolfgang Amadeus Mozart s-a născut pe 27 ianuarie 1756.

Marienplatz este piaţa principală a Munchen-ului şi o destinaţie de shopping sau de relaxare. Aici vei găsi noua şi vechea primărie, Columna Marie (după care este numită şi piaţa) şi Fântâna cu Peşti. Tot aici sunt organizate nenumărate festivaluri. 

Castelul Nymphenburg este un castel construit în stil baroc şi a fost mult timp reşedinţa de vară a Casei Wittelsbach. Se numără printre cele mai mari castele din Europa. A fost construit în anul 1664 de electorul Ferdinand Maria pentru a celebra naşterea fiului său Maximilian Emanuel.


Ziua 4: Servirea micului dejun, după care ziua este rezervată pentru a vizita Legoloand - Servirea cinei - Cazare la Novotel 3* din Munchen.


Legoland din Gunzburg, Germania a fost inaugurat în anul 2002 şi este unul dintre cele mai cunoscute locuri de acest gen din Europa. Legoland se întinde pe o suprafaţă de aproximativ 43,5 hectare şi este împărţit în mai multe zone tematice: Miniland, Lego City, Asia mică, Cavalerii Regatului, Imaginaţie, Regatul faraonilor, Adventure Land, Pirate Land şi Lego X-treme.

Ziua 5: Servirea micului dejun, după care prima parte a zilei este rezervată pentru a vizita Deutsches Museum - Servirea mesei de prânz - Plecare spre Cluj-Napoca - Sosirea la Cluj-Napoca în jurul orei 22:00 (în funcţie de respectarea traseului şi a programului).


Deutsches Museum este cu cele circa 28.000 de obiecte expuse ale sale, cel mai mare muzeu tehnico-ştiinţific din lume. Fondul muzeului cuprinde 96.000 de obiecte, o bibliotecă specializată pe istoria ştiinţei şi tehnicii cu 850.000 de volume, precum şi o arhivă cu numeroase documente originale. Muzeul este vizitat anual de 1,3 milioane de turişti din toată lumea.


Servicii incluse

Transport cu autocarul categoria I

Cazare 4 nopţi cu mic dejun 


Servicii neincluse

Mesele de prânz şi cină aproximativ 90 euro

Intrările la obiectivele turistice din programul excursiei şi vizitarea Legoland aproximativ 70 euro


Oferta este valabilă pentru un grup de minim 45 de elevi şi 5 gratuităţi pentru profesori, acoperind traseul iniţial dinainte stabilit. Pentru un număr mai mic de elevi plătitori, preţul excursiei se va recalcula. Unitatea de cazare menţionată în acest program poate fi modificată, în acest caz agenţia oferind o alternativă similară.