Excursii şcolare-1 zi

Excursii şcolare-1 zi

A călători este pentru cei tineri o parte a educaţiei - Francis Bacon

Produse pe pagină:
Sortare după:

Excursie la Cetatea Alba Carolina şi Sibiu

JUST TRAVELS & TOURS organizează excursie de o zi la Cetăţile Alba Carolina şi Câlnic, respectiv Muzeul de Istorie Naturală şi Muzeul Armelor din Sibiu.Cetatea Alba Carolina este o fortăreaţă cu bastioane de tip Vauban construită la începutul secolului al XVIII-lea în oraşul medieval A..

45 Lei Fără TVA: 45 Lei

Excursie la Cetatea Bologa şi Beliş

JUST TRAVELS & TOURS organizează excursie de o zi la Cetatea Bologa, Cascada Vălul Miresei şi Lacul Beliş-Fântânele.Cetatea Bologa reprezintă una din cele mai importante fortăreţe din istoria Transilvaniei şi a Ţării Româneşti. Această cetate a servit ca protecţie pentru..

45 Lei Fără TVA: 45 Lei

Excursie la Colibiţa

JUST TRAVELS & TOURS organizează excursie de o zi la Muzeul Memorial George Coşbuc, Muzeul Memorial Liviu Rebreanu şi Lacul Colibiţa.Muzeul Memorial George Coşbuc este una dintre cele mai vechi clădiri din spaţiul Ţării Năsăudului. Casa natală a poetului George Coşbuc a fost clădită în..

45 Lei Fără TVA: 45 Lei

Excursie la Grădina Zmeilor şi Porolissum

JUST TRAVELS & TOURS organizează excursie de o zi la Grădina Zmeilor, Grădina Botanică din Jibou, Expoziţia de fluturi şi Porolissum.Grădina Zmeilor prezintă o zonă naturală din Podişul Someşan, ce cuprinde un ansamblu neregulat de stânci: Fata Cătanii, Zmeul şi Zmeoaica, Moşu, Călugării, C..

45 Lei Fără TVA: 45 Lei

Excursie la Hunedoara

JUST TRAVELS & TOURS organizează excursie de o zi la Cetatea Devei, Castelul Corvinilor şi Rezervaţia de zimbri din Haţeg.Cetatea Devei a fost ridicată în secolul al XIII-lea, şi este considerată una dintre cele mai importante fortificaţii medievale din Transilvania. Astăzi, ruinele sa..

45 Lei Fără TVA: 45 Lei

Excursie la Lacul Ursu şi Salina Praid

JUST TRAVELS & TOURS organizează excursie de o zi la Lacul Ursu din staţiunea Sovata, Salina Praid şi Crama Villa Vinea.Lacul Ursu din staţiunea Sovata s-a format în anul 1875 sub forma unei blăni de urs şi este cel mai important lac dintre cele cinci lacuri cu apă sărată existente în ..

45 Lei Fără TVA: 45 Lei

Excursie la Muzeul Octavian Goga şi Cascada Vălul Miresei

JUST TRAVELS & TOURS organizează excursie de o zi la Muzeul Memorial Octavian Goga, Cetatea Bologa şi Cascada Vălul Miresei.Muzeul Memorial Octavian Goga a fost reşedinţa lui Octavian Goga, fiind şi locul unde acesta este înmormântat. Acesta a fost deschis în anul 1967 şi are următoarea str..

45 Lei Fără TVA: 45 Lei

Excursie la Oradea şi Băile Felix

JUST TRAVELS & TOURS organizează excursie de o zi la Cetatea Oradea, Grădina Zoologică din Oradea şi Aqua Park President-Băile Felix.Cetatea Oradea reprezintă un monument arhitectonic şi este una dintre puţinele cetăţi utilizate şi în prezent. Se spune despre cetate că nu putea fi cucerită din c..

45 Lei Fără TVA: 45 Lei

Excursie la Peştera Urşilor

JUST TRAVELS & TOURS organizează excursie de o zi la Muzeul Memorial Octavian Goga, Peştera cu Cristale, Peştera Meziad şi Peştera Urşilor.Muzeul Memorial Octavian Goga a fost reşedinţa lui Octavian Goga, fiind şi locul unde acesta este înmormântat. Acesta a fost deschis în anul 1967 şi are..

45 Lei Fără TVA: 45 Lei

Excursie la Planetariul Baia Mare

JUST TRAVELS & TOURS organizează excursie de o zi la Planetariul, Muzeul de Mineralogie şi Muzeul de Istorie şi Arheologie din Baia Mare.Planetariul este una dintre cele mai importante atracţii turistice, culturale şi ştiinţifice din Baia Mare. Acesta este primul planetariu public deschis în Rom..

45 Lei Fără TVA: 45 Lei

Excursie la Târgu Mureş şi Sovata

JUST TRAVELS & TOURS organizează excursie de o zi la Grădina Zoologică din Târgu Mureş şi Lacul Ursu din staţiunea Sovata.Grădina Zoologică din Târgu Mureş înfiinţată în anii "60 prezintă un loc de atracţie pentru populaţia locală şi pentru turişti. La înfiinţare grădina avea o suprafaţă de 600-..

45 Lei Fără TVA: 45 Lei