Excursie la Păltiniş
Facilităţi unitate de cazare
Oraş/Localitate Păltiniş
Facilităţi Locaţie Loc de joacă pentru copii; Teren de sport; Tenis de masă
Facilităţi Cameră Tv; Internet wireless
Regim de Masă Demipensiune
Transport Autocar

Excursie la Păltiniş

  • Cod produs: Excursie la Păltiniş
  • Disponibilitate: Locuri disponibile
  • 245 Lei
  • Fără TVA: 245 Lei

Descriere

JUST TRAVELS & TOURS organizează excursie de 2 zile la Păltiniş, cazare 1 noapte cu demipensiune la Pensiunea Aria 3* Păltiniş.


Itinerar: CLUJ-NAPOCA - SIBIU - PĂLTINIŞ - SIBIU - CLUJ-NAPOCA 


Ziua 1: Plecare din Cluj-Napoca la ora 8:00 spre Sibiu - Sosire la Sibiu unde vom vizita Muzeul Naţional Brukenthal care cuprinde: Muzeul de Istorie, Muzeul de Istorie Naturală, Sala Armurilor şi Tezaurul - Vizită la Muzeul Astra - Relaxare la Aria Aqua & Spa - Plecare spre Păltiniş - Cazare şi servirea cinei la Pensiunea Aria 3*.


Muzeul de Istorie este unul dintre cele mai impresionante ansambluri de arhitectură gotică civilă din România şi chiar din Europa de Sud Est. 

Muzeul de Istorie Naturală din Sibiu a fost înfiinţat în anul 1849 şi este o secţie a Muzeului Naţional Brukenthal şi cuprinde la rîndul lui: Muzeul de Istorie a Farmaciei, Muzeul de vânătoare August von Spiess, Tezaurul şi o grădină pentru relaxarea vizitatorilor.

Aria Aqua &  Spa este locul ideal când doreşti să te deconectezi de la rutina zilnică şi să îţi aloci câteva ore de relaxare şi linişte. Centrul Aria dispune de piscină interioară, Bazin cu apă sărată, jacuzzi, paturi de relaxare, salină cu sare de Himalaya, etc.


Ziua 2: Servirea micului dejun, după care vom avea parte de aventură şi relaxare la Arka Park - Servirea mesei de prânz la Restaurantul Super Mamma - Plecare spre Cluj-Napoca - Sosirea la Cluj-Napoca în jurul orei 20:00 (în funcţie de respectarea traseului şi a programului).


Arka Park Păltiniş oferă o combinaţie unică de activităţi pentru toate vârstele, reprezentând un mod încântător de a-ţi petrece timpul liber. Aici poţi experimenta aventuri de neuitat alături de prieteni sau colegi. Este locul ideal pentru a petrece o zi în aer liber, practicând activităţi sportive, bucurându-te de aer curat şi o privelişte minunată. Parcul iţi pune la dispoziţie multe elemente interesante şi provocatoare, traseele având grade diferite de dificultate şi putând fi parcurse unul după celălalt.


Servicii incluse

Transport cu autocarul categoria I

Cazare 1 noapte cu demipensiune  


Servicii neincluse

Masa de prânz aproximativ 25 lei.

Intrările la obiectivele turistice din programul excursiei aproximativ 70 lei.


Oferta este valabilă pentru un grup de minim 45 de elevi şi 5 gratuităţi pentru profesori, acoperind traseul iniţial dinainte stabilit. Pentru un număr mai mic de elevi plătitori, preţul excursiei se va recalcula.