Excursie la Lacul Ursu şi Salina Praid
Facilităţi unitate de cazare
Transport Autocar

Excursie la Lacul Ursu şi Salina Praid

  • Cod produs: Excursie Lacul Ursu
  • Disponibilitate: Locuri disponibile
  • 45 Lei
  • Fără TVA: 45 Lei

Descriere

JUST TRAVELS & TOURS organizează excursie de o zi la Lacul Ursu din staţiunea Sovata, Salina Praid şi Crama Villa Vinea.


Lacul Ursu din staţiunea Sovata s-a format în anul 1875 sub forma unei blăni de urs şi este cel mai important lac dintre cele cinci lacuri cu apă sărată existente în staţiune între care Aluniş, Roşu şi Verde, Lacul Negru şi Lacul Mierlei. Fenomenul de heliotermie face ca Lacul Ursu să fie cel mai important la nivelul Europei şi chiar pe glob în acest sens.


Salina Praid este unul dintre cele mai frumoase şi mai vizitate obiective turistice ale României. Este un loc unde poţi să îmbini relaxarea într-un cadru inedit cu o adevărată porţie de sănătate. Pentru a ajunge în interior, eşti transportat cu autobuzul 1,5 km. 


Crama Vila Vinea este o construcţie nouă cu o arhitectură ce aminteşte de vechile turnuri de prin satele Transilvaniei. Sub pământ se află tancurile de inox, în care fermentează la temperatură controlată mustul ce mai apoi se transformă în vin. Vila Vinea doreşte să împărtăşească povestea locurilor şi a oamenilor ce trudesc în vie şi a renaşterii tradiţiilor, legătura cu inovaţia şi modernul.


Itinerar

CLUJ-NAPOCA - TÂRGU MUREŞ - SOVATA - PRAID - MICA (dus-întors)


Servicii incluse

Transport cu autocarul.


Servicii neincluse

Masa de prânz aproximativ 25 lei.

Intrările la obiectivele turistice din programul excursiei aproximativ 35 lei.


Oferta este valabilă pentru un grup de minim 45 de elevi şi 5 gratuităţi pentru profesori, acoperind traseul iniţial dinainte stabilit. Pentru un număr mai mic de elevi plătitori, preţul excursiei se va recalcula.