Excursie la Budapesta şi Viena
Facilităţi unitate de cazare
Oraş/Localitate Budapesta; Viena
Facilităţi Cameră Tv; Internet wireless; Aer condiţionat
Regim de Masă Mic dejun
Transport Autocar

Excursie la Budapesta şi Viena

  • Cod produs: Excursie Budapesta şi Viena
  • Disponibilitate: Locuri disponibile
  • 760 Lei
  • Fără TVA: 760 Lei

Descriere

JUST TRAVELS & TOURS organizează excursie de 3 zile la Budapesta şi Viena, cazare 2 nopţi cu mic dejun la Hotel Ibis 3*.


Itinerar: CLUJ-NAPOCA - BUDAPESTA - VIENA - CLUJ-NAPOCA 


Ziua 1: Plecare din Cluj-Napoca la ora 8:00 - Sosire la Budapesta şi cazare la Hotel Ibis 3* -  Vizită la Grădina Zoologică - Seara vom face o Croazieră pe Dunăre cu popas pe Insula Margareta - Servirea cinei la restaurantul Hotelului Ibis 3* din Budapesta.


Grădina Zoologică este una dintre cele mai vechi din Europa, fiind fondată în 1866. În prezent ocupă o suprafaţă de 11 hectare, fiind situată în Parcul Oraşului şi este o zonă protejată care adăposteşte mii de specii de animale şi de plante. Grădina zoologică a fost amenajată cu facilităţi speciale pentru copii, cum ar fi un teren de joacă, o casă de joacă şi o zonă unde cei mici pot atinge şi hrăni animalele.

Croaziera pe Dunăre este un mod de relaxare şi de a vedea Budapesta în toată splendoarea ei.

Insula Margareta are o suprafaţă de circa 0,965 km pătraţi şi este în cea mai mare parte acoperită de parcuri de agrement. Ruinele sale medievale amintesc de importanţa sa în Evul mediu ca centru religios.


Ziua 2: Servirea micului dejun, după care  vom vizita Palatul Parlamentului - Servirea mesei de prânz - Plecare spre Viena unde vom vizita Donau Turm şi ne vom distra în Parcul Prater - Seara cazare şi servirea cinei la Hotel Ibis 3* din Viena.


Palatul Parlamentului este a treia cea mai mare clădire parlamentară din lume şi are un interior cu 691 de încăperi la fel de impresionante ca şi exteriorul său. Domul său neo-gotic şi turnurile sale se compară doar cu bijuteriile regale din interior şi istoria sa.

Donau Turm a fost ridicat în anul 1964, cu ocazia unei expoziţii dedicate grădinilor vieneze. Are o înălţime de 252 de metri şi este dotat cu două lifturi rapide care vă vor conduce pe terasa panoramică de unde aveţi cea mai frumoasă perspectivă asupra Vienei. Turnul este dotat cu un restaurant care se roteşte în jurul axei proprii şi o cafenea care se află la înălţimea de 170 de metri.

Parcul de distracţii Prater este un parc modern, cu peste 250 de atracţii care garantează experienţe cu adrenalină.


Ziua3: Servirea micului dejun, după care prima parte a zilei este rezervată pentru a vizita Palatul Schonbrunn - Servirea mesei de prânz - Plecare spre Cluj-Napoca - Sosirea la Cluj-Napoca în jurul orei 22:00 (în funcţie de respectarea traseului şi a programului).


Palatul Schonbrunn este fosta reşedinţă de vară a familiei Habsburg şi are 1441 de camere somptuoase, dintre care doar 40 sunt deschise publicului. Superbul palat este împrejmuit de un parc elegant şi o grădină zoologică regală.


Servicii incluse

Transport cu autocarul categoria I

Cazare 2 nopţi cu mic dejun  


Servicii neincluse

Mesele de prânz şi cină aproximativ 30 euro.

Intrările la obiectivele turistice din programul excursiei şi Croaziera pe Dunăre aproximativ 55 euro.


Oferta este valabilă pentru un grup de minim 45 de elevi şi 5 gratuităţi pentru profesori, acoperind traseul iniţial dinainte stabilit. Pentru un număr mai mic de elevi plătitori, preţul excursiei se va recalcula. Unitatea de cazare menţionată în acest program poate fi modificată, în acest caz agenţia oferind o alternativă similară.